Upeat kankaat edullisesti

Verhoilukankaat liikkeestämme Helsingistä

Laaja valikoima laadukkaita kankaita 

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita verhoilukankaita, joista jokainen voi valita mieleisensä vaihtoehdon. Meiltä löytyy sopivia kankaita niin kotien kuin julkitilojenkin kalusteisiin sekä veneiden sisustusverhoiluun. 

Tutustu maahantuojien mallistoihin

Helsingin verstaan näyttelynurkkauksessa voit tutustua kangasmallistoihin kaikessa rauhassa. Munkkiniemen toimipisteessämme on esillä suurimpien maahantuojien mallistot.

 

Verhoilukankaat edullisesti liikkeestämme

Kankaiden hankinnassa ei kannata olla liian omatoiminen, sillä Munkkiniemen verstaan ylijäämävarastosta saat verhoilukankaat kaikkein edullisimmin. Ylijäämäkankaita on satoja rullia, ja niistä on olemassa kangasmallit, joihin kannattaa tutustua.

Luonnollisesti voit hankkia Verhoomo P. Lindströmistä verhoilukankaita, vaikket mitään verhoiluttaisikaan. Erityisesti ylijäämäkankaisiin kannattaa tulla tutustumaan. 

Ota yhteyttä ja tervetuloa liikkeeseemme!

Suosituimpia kangastukkuja

Lauritzon’s on laadukas ja muotitietoinen kangaskauppa, jonka toimitilat sijaitsevat Eirassa ja noutovarasto Malmilla. Valikoima on erittäin hyvä.

Lauritzon’s
Tehtaankatu 24 A, 00140 Helsinki
Puh. 2706 6880

Orient Occident sijaitsee Espoossa, Kivenlahden teollisuusalueella, jossa on myynti ja näyttely. Valikoima on erittäin hyvä ja toimitus nopea.

Orient Occident
Ruukinkuja 2, 02320 Espoo
Puh. 09 260 660